Cum se folosește fierul de călcat electric cu abur

- 2022-03-07-

1. Primul pas în handheldfier de călcat cu abureste de a da apă rezervorului de apă și de a închide butonul de abur de deasupra rezervorului de apă la apă.

2, apoifier de călcat cu abureste alimentat. Ar trebui să se acorde atenție apei. După ce apa este terminată, închideți capacul de apă și ștergeți apa de pe suprafața mașinii. Apoi introduceți sursa de alimentare.


3, aceasta este cea mai critică temperatură de pas, în sensul acelor de ceasornic pentru a împinge butonul finală la angrenajul corespunzător, diferite temperaturi ale angrenajului, trebuie să selectăm temperatura corespunzătoare în funcție de diferite țesături.

4, apoi încălziți apa, după ce indicatorul de lucru este aprins, după încălzirea la indicatorul de lucru, temperatura a atins temperatura setată. Împingeți butonul de abur înainte pentru a reseta butonul de abur. Din orificiul mic al plăcii de jos, acesta poate fi călcat, iar butonul de abur poate fi oprit atunci când este necesar aburul pentru a închide funcția de abur.

Când supa s-a terminat, este necesar să ne amintim că toată apa rămasă este epuizată, iar apoi butonul de temperatură este reglat la o încălzire superioară. Când umiditatea internă s-a evaporat complet, opriți sursa de alimentare și apoi reglați butonul de temperatură la treapta cea mai joasă. Este bine plasat într-un loc uscat.